Hetente háromszor vagy többször használja a rövid hatású rohamoldó gyógyszerét az asztmája kezelésére?

Töltse ki ezt a rövid tesztet hogy megtudja, hogy azok közé tartozik-e, aki túlzottan támaszkodnak a rövid hatású rohamoldó készítményükre.

Amennyiben heti három vagy több alkalommal használja a rövid hatású rohamoldó gyógyszerét, előfordulhat, hogy túlzottan támaszkodik arra asztmája kezelésében.

Ez annak a jele is lehet, hogy betegsége nem megfelelően kontrollált, és fennáll az asztmás roham lehetősége.

Töltse ki ezt a rövid tesztet hogy megtudja, hogy azok közé tartozik-e, aki túlzottan támaszkodnak a rövid hatású rohamoldó készítményükre.

Az eredményeket megbeszélheti kezelőorvosával, aki esetleg más kezelési lehetőségeket is tud Önnek ajánlani.

TÓTH JOHANNA
TÖRTÉNETE

Ez a video Tóth Johannáról szól, aki túlzottan is a rövid hatású rohamoldó gyógyszerére hagyatkozik.

AZ ÖN VÉLEMÉNYE A RÖVID HATÁSÚ ROHAMOLDÓJÁRÓL

Töltse ki ezt a rövid tesztet, hogy megtudja, azok közé tartozik-e, akik túlzottan támaszkodnak a rövid hatású rohamoldó készítményükre.

AZ ÖN VÉLEMÉNYE A RÖVID HATÁSÚ ROHAMOLDÓRÓL

Az alábbiakban más betegek véleményét olvashatja a rövid hatású rohamoldó készülékük használatával kapcsolatban. Kattintson arra a meghatározásra, amelyik legjobban leírja, milyen mértékben ért egyet az egyes kijelentésekkel. Nincsenek jó, vagy rossz válaszok – csak az Ön véleménye számít.

 


A Rohamoldó Használati Teszt a validált és világszerte alkalmazott BMQ (Beliefs about Medicines Questionnaire; A gyógyszerekkel kapcsolatos elképzelések kérdőíve) alapján készült, és a magatartásorvoslás vezető szakértője, Rob Horne professzor, valamint az IPCRG (International Primary Care Respiratory Group; Nemzetközi Alapellátási Légzőszervi Munkacsoport) munkatársai dolgozták ki. A projektet teljes mértékben az AstraZeneca UK Limited finanszírozta.

FONTOS, hogy az itt olvasható információk nem tekinthetők személyre szabott orvosi javallatnak. NE hagyja abba vagy változtassa meg a gyógyszeres kezelést anélkül, hogy konzultálna szakorvosával!